13-05-2021 7:10 PM
Can someone help me I am stuck and cant contact eBay to call me in the usuall way . The new site is a mess it is only allowing me to sign in intermittently ( We are having problems try again ) When I am in I can't get help only set questions and I am going around in circles. The set up is completely different and I need to verbally be walked through it. I am trying and managed to list 30 items . Someone has just paid for one and I have no address to post. I don't use ebay labels as I have a system with my courier, There are 13 items selling ?? I need to relist 17 but can't find them . Can someone email me I want to arrange a phone call? I only see messages when on my laptop an need to be available for a phone call HELP Joan
THIS PROBLEM WAS SENT TO YOU IN MAY AND DESPITE YOUR CURT REPLY THE SYSTEM IS RUBBISH. I AM WORKING THROUGH IT BUT IF YOU READ MY REPLY I STATE THAT YOUR COMMUNICATION SYSTEM IS CAUSING PROBLEMS. SELLERS HAVEN'T GOT ALL DAY TO PLOUGH THROUGH SET IRRELEVANT QUESTIONS FOR A SIMPLE QUERY THAT IS QUICKER WITH CALL ME YOU ARE THERE TO HELP .THAT FACILITY DISAPPEARS INTERMITTENTLY.I TO WAIT 2 MONTHS FOR REPLIES TO MESSAGES IS UNACCEPTABLE. ALSO WHY CAN'T BUYERS REPLY TO A SELLERS EMAIL IN THE USUAL WAY? I AM INFORMED BY YOUR AGENT THAT THIS IS YET ANOTHER TECH PROBLEM BEING LOOKED INTO BY EBAY . HOW CAN YOU DOUBT VERY MUCH THAT YOUR AGENTS COULDN'T WALK ME THROUGH MY PROBLEMS . DON'T DOUBT YOUR COLLEGUES WHO ARE ALSO STRUGGLING . I HAVE SOLD ON EBAY FOR 14 YEARS SO DON'T MAKE ME OUT TO BE A FOOL BECAUSE OF A CHANGE IN THE SYSTEM
| Subject | Helpful |
|---|---|
| 14 | |
| 4 | |
| 3 | |
| 2 | |
| 2 |