Yaklaşık iki saattir canlı destekle görüşmeme rağmen sorunum çözülmediği için yazıyorum.
Bu, 4 Şubat 2026 tarihli 21 14176 01195 numaralı siparişle ilgilidir. Alıcı ürünü iade etti ve ben de iadeyi kabul ettim. Telefon tamamen çalışır durumdaydı, fabrika ayarlarına sıfırlanmış, kilidi açılmış ve tam olarak açıklandığı gibiydi. Satış iptal edildi ve ben hiçbir kar elde etmedim.
Ancak, tanıtım amaçlı ilanlar için benden 32,87 GBP ücret alındı.
Destek sürecinde sekiz veya dokuz farklı müşteri temsilcisine yönlendirildim. Sorun defalarca yanlış anlaşıldı. Bir noktada, konuyla ilgisi olmayan 2025 tarihli bir işlemden bahsedildi. Aynı durumu defalarca açıklamak zorunda kaldım. Sorunun üst kademeye iletilmesi gerektiği belirtildi ancak konu düzgün bir şekilde çözülmedi.
Bu bir kusur itirazı değil. Bu, faturalandırma adaletine ilişkin bir endişe.
Eğer bir satış iptal edilir ve hiçbir gelir elde edilmezse, tam bir tanıtım ücreti talep etmek mantıksız görünür.
Uygun bir denetleyici incelemesi, faturalandırma kararına ilişkin net bir yazılı açıklama ve bu destek talebinin nasıl ele alındığının gözden geçirilmesini talep ediyorum.
Yaklaşık iki saat boyunca bir müşteri temsilcisinden diğerine aktarılmak ve sorunun çözülmemesi son derece hayal kırıcı.
İlgili ekipten ciddi bir yanıt almayı rica ediyorum.