on
03-06-2017
4:10 PM
- last edited on
03-06-2017
4:15 PM
by
kh-andrew
Please help!
Hello again. I came back from vacation and ran to my Barcleys Bank in the UK. Unfortunately, I did not manage to transfer money to your account to you money .. In the bank I do not want to pass this long number of your account ... I do not have a Polish bank account to make a payment but anyway so it would not happen because I need to install Through my account in the UK to tell you that i'm me ... i do not know what to do .... i can not fly through e-bay you can check how many times i tried.I am taking a picture that speaks for itself and what strange currency is GBP and I can not pay? Please suggest solutions to the problem because I want to pay and continue to sell ..... I understand how you owe me money but I am guilty and I have such problems I have to say Roma Mis. P.S. I can not reply to the list anymore Smiley Tonguearent message ID is missing. And I wanted to attach pictures ....
Witam ponownie.Wlasnie wrocilam z urlopu i pobieglam do mojego Banku Barcleys w UK. Niestety tam tez nie udalo mi sie przelac na Wasze konto naleznych Wam pieniedzy..W banku nie chce przejsc ten dlugi numer Waszego konta...Nie mam konta bankowego Polskiego aby dokonac wplaty ale i tak na nic by sie to zdalo bo ja potrzebuje wpalcic przez mojego konto w UK aby Wam uwiezytelnic,ze ja to ja...Nie wiem co robic....Przez e bay nie moge-mozecie sprawdzic ile razy probowalam.Dodam zdjecie,ktore samo za siebie mowi i co dziwne uwzgledniona jest waluta GBP a ja nie moge wplacic? Prosze o propozycje rozwiazania problemu bo chce zaplacic i dalej sobie sprzedawac .....Rozumiem jakbyscie Wy byli mi winni pieniadze ale to ja Wam jestem winna i takie mam problemy?Pozdrawiam Roma Mis. P.s. nawet juz nie mozna odpowiadac na listy wychodzi :parent message ID is missing. A chcialam zalaczyc zdjecia....
https://arbd.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?OneTimePayPalPaymentV4
Aby jeden raz płatności, używać ten lik
Link to make a one-time payment