Faulty item and problem with getting my money back

Dobry wieczór.

30 października kupiłem wnuczce na urodziny (ma je w listopadzie) w theloonyshop *NOWOŚĆ* 10294 Titanic Building Blocks ICONS 9090 pcs MOC Exclusives Gifts Toy (oczywiście nie są to oryginalne Lego, ale jak pisał sprzedawca, są nowe). Niestety, na samym początku budowania okazało się, że klocków brakuje. Napisałem. Sprzedawca zaproponował między innymi, że zwróci pieniądze. Niestety tego nie zrobił. A w okolicach świąt zamknął okno komunikacyjne (wnioskuję to z faktu, że nie otrzymuję odpowiedzi na moje listy). Co mam zrobić? To dla mnie duża kwota (prawie 200 funtów). Jak mogę skutecznie odzyskać pieniądze za wadliwy towar? W ogłoszeniu sprzedawca nie ostrzegł, że mogą wystąpić takie problemy

Poniżej znajdują się szczegóły dotyczące towarów i zamówień

I

Szczegóły przedmiotu

*NOWOŚĆ* 10294 Titanic Building Blocks ICONS 9090 sztuk MOC Ekskluzywne prezenty Zabawka

195,00 £ Cena jednostkowa 195,00 £

Numer artykułu:  395692843456

Zwroty nie są akceptowane.

Message 1 of 2
See Most Recent
1 REPLY 1

Faulty item and problem with getting my money back

redwick1
Experienced Mentor

Masz 30 dni na otwarcie sporu na ebay, więc już dawno minął czas. Jeśli masz problem, nie musisz rozmawiać ze sprzedawcą, otwierasz spór. Wszystko jest zautomatyzowane.
Teraz jest za późno. Wszystko, co możesz zrobić, to spróbować u swojego dostawcy karty

You have 30 days to open a dispute on ebay so are well out of time. If you have a problem then you dont have to talk to the seller you open the dispute. It is all automated.
Too late now. All you can do is to try your card provider

We are just ordinary members trying to help.
Message 2 of 2
See Most Recent