eBay
  • Daily Deals
  • Collections
  • Get inspired!
Answer
jchgell
Community Member
Posts: 3
Registered: ‎18-01-2011
Drop down menu not working

Hi

 

None of my drop down menus work. I have tried all the suggestion listed by other member.

 

When on my ebay page 'watch list' I can not edit to what page that I choose to open ebay on, the side menus dont work either, buy, list, saved sellers etc.

 

Please help

Other Answers: 5
1902elder
Community Member
Posts: 5,286
Registered: ‎03-12-2010
Answered
in reply to jchgell

This  problem is not affecting everyone. I use Firefox and have no problems, have you tried it?

topcat83
Community Member
Posts: 39,334
Registered: ‎19-01-2003
Answered
in reply to jchgell

its a series of glitches

 

 we can only suggest things

 

 im using windows8 and firefox as my browser and I have no problems what system and  browser are you using

 

if you are using ie click on compatibility see if that helps

 

 consider a different browser ie is least compatible browser for ebay and users have  increasing number of problems

 

try another browser like  chrome or firefox

 

http://www.mozilla-europe.org/en/firefox/

 

or  http://tinyurl.com/chrome-by-google

---------------------------------------------------------------------------------------------------




.
topcat83
Community Member
Posts: 39,334
Registered: ‎19-01-2003
Answered
in reply to jchgell

clear cookies has been suggested on the techie board

 

http://community.ebay.co.uk/t5/Computing-Advice-Technology-Chat/Drop-down-menus-and-some-links-not-w...

---------------------------------------------------------------------------------------------------




.
partsnick6910
Community Member
Posts: 10
Registered: ‎13-02-2014
Answered
in reply to jchgell

Same here, different browsers, differnt computers, lots of functions not working, cleared cache, temps etc etc, no one has the answer yet

partsnick6910
Community Member
Posts: 10
Registered: ‎13-02-2014
Answered
in reply to jchgell

Same here, different browsers, differnt computers, lots of functions not working, cleared cache, temps etc etc, no one has the answer yet, I have also posted